Un lider PMP a demisionat din Guvernul Orban

  • Secretarul general adjunct al PMP Ioana Constantin a anunţat, luni, că a demisionat din Guvern
  • Ea fusese numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii, în luna decembrie a anului trecut
  • Constantin şi-a explicat plecarea din Executiv pe Facebook
374 afișări
Imaginea articolului Un lider PMP a demisionat din Guvernul Orban

Un lider PMP a demisionat din Guvernul Orban

Motivul oferit de Ioana Constantin pentru plecarea din Executiv a fost faptul că vrea să se dedice campaniei PMP pentru alegerile locale.

Redăm integral postare făcută pe Facebook de Ioana Constantin:

„2020 e un an important pentru toţi. A fost o onoare să fac parte din Guvernul României, iar acum închei activitatea de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale pentru a mă dedica campaniei PMP pentru alegerile locale.

La şedinţa Colegiului Naţional din 15 februarie, colegii mei din PMP mi-au acordat încrederea şi responsabilitatea de a coordona la nivel naţional campania pentru alegerile locale din acest an. Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru şi oamenii pe care i-am întâlnit în minister. Mă bucur că am putut lucra împreună. Las în urmă, în lucru, un proiect care sper că se va concretiza: un acord cu Republica Moldova pentru piaţa forţei de muncă.

E nevoie de o schimbare radicală în cele mai multe dintre judeţele ţării. Iar alegerile locale sunt fundamentale. Din acest motiv, PMP a susţinut şi susţine cu toată convingerea revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

A fost o perioadă agitată politică. Cred că România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate.

Ne apucăm de treabă! Ne vedem în judeţele dvs.! +PMP10%”, a explicat secretarul general adjunct al PMP, luni, pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici