Un lider PSD acuză Guvernul Orban că propune rectificare pe minus pentru Neamţ: Taie 189.000 lei de la copiii cu handicap

Preşedintele PSD Neamţ Ionel Arsene acuză Guvernul Orban că propune o rectificare bugetară pe minus pentru judeţul Neamţ. Social-democratul susţine că Executivul vrea să taie 189.000 de lei din bugetul alocat pentru copiii cu dizabilităţi din judeţ.

792 afișări
Imaginea articolului Un lider PSD acuză Guvernul Orban că propune rectificare pe minus pentru Neamţ: Taie 189.000 lei de la copiii cu handicap

Un lider PSD acuză Guvernul Orban că propune rectificare pe minus la Neamţ: Taie 189.000 lei de la copiii cu handicap

„Guvernul PNL propune rectificare bugetară cu minus la Neamţ! Când am văzut de unde taie banii … am zis -Doamne fereşte!-. Tot anul 2019 guvernul PSD a dat bani şi iar bani la Neamţ. Ultima dată, la mijlocul lunii octombrie, s-au dat 35 de milioane dintre care cea mai mare alocare, de 14 milioane, a fost pentru primăria liberală Piatra-Neamţ, dovadă clară că banii nu s-au împărţit pe criterii politice.Acum a venit guvernul PNL şi în proiectul de rectificare bugetară care se află pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice la secţiunea ”Transparenţă decizională”, rubrica ”Proiecte acte normative” la Anexa 3 este o rectificare bugetară la Neamţ cu minus 189 mii lei. Adică nu dă, ci taie”, a scris Ionel Arsene, pe Facebook.

Liderul PSD Neamţ susţine că Guvernul taie, prin rectificare bugetară, 189 mii de lei, bani alocaţi pentru copiii cu dizabilităţi din judeţul Neamţ.

„De unde credeţi că taie guvernul PNL banii la Neamţ? De la capitolul -Drepturile copiilor cu cerinţe educaţionale speciale care frecventează învăţământul special-. Adică din banii alocaţi copiilor cu dizabilităţi pentru: alocaţie zilnică de hrană, îmbrăcăminte, încălţăminte, etc. Dacă primul lucru pe care îl face Guvernul PNL pentru Neamţ este tăierea banilor pentru copiii cu handicap îmi permit să mă exprim neacademic şi să spun că sunt nişte nemernici”, a subliniat Arsene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici