Un lider PSD "vede" forţe mai puţin vizibile care încearcă să dezbine partidul lui Liviu Dragnea

Preşedinta Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, a declarat, duminică, după ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, că în fiecare zi sunt tentative şi provocări nereuşite de a dezbina PSD, venite din partea Opoziţiei şi a altor forţe mai puţin vizibile.

1411 afișări
Imaginea articolului Un lider PSD "vede" forţe mai puţin vizibile care încearcă să dezbine partidul lui Liviu Dragnea

Un lider PSD "vede" forţe mai puţin vizibile care încearcă să dezbine partidul lui Liviu Dragnea

„Vedem în fiecare zi tentative şi provocări nereuşite de a dezbina acest partid, şi din partea preşedintelui Iohannis, şi din partea Opoziţiei, şi din partea altor forţe mai puţin vizibile. Noi însă nu vom intra în acest joc politic al dezbinării. România chiar are obiective mult mai importante de realizat", a declarat Rovana Plumb.

Preşedinta Organizaţiei Femeilor Social-Democrate a mai spus că în urma deciziilor adoptate prin vot, coaliţia de guvernare va continua să pună în aplicare punct cu punct programul prezentat românilor la alegerile din 2016.

„Tot ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv este ceva obişnuit în democraţie şi arată că fiecare coleg îşi poate exprima deschis poziţia în forurile statutare ale partidului. În PSD toate deciziile sa iau prin vot. Majoritatea a decis şi respectăm toţi deciziile. Mergem înainte. Suntem uniţi şi hotărâţi să ducem până la capăt programul de guvernare. Dacă nu ne lăsăm dezbinaţi şi facem ce am promis românilor, vom câştiga şi următoarele alegeri”, a mai declarat Rovana Plumb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici