Un parlamentar îi cere lui Vela să închidă site-ului Administraţiei Prezidenţiale: Iohannis publică informaţii false

  • Deputatul PSD Liviu Pleşoianu solicită închiderea site-ului Administraţiei Prezidenţiale
  • Pleşoianu îl acuză pe Klaus Iohannis că publică informaţii false
  • De la instituirea stării de urgenţă, ANCOM a închis mai multe site-uri din cauza publicării de informaţii false despre Covid-19
5545 afișări
Imaginea articolului Un parlamentar îi cere lui Vela să închidă site-ului Administraţiei Prezidenţiale: Iohannis publică informaţii false

Un parlamentar îi cere lui Vela să închidă site-ului Administraţiei Prezidenţiale: Iohannis publică informaţii false

În timp ce tu eşti perocupat să ieşi din criza economică sau să ieşi din monotonia izolării la domiciliu, scandalul dintre politicieni continuă. Deputatul PSD Liviu Pleşoianu îi cere lui Marcel Vela să închidă site-ul Administraţiei Prezidenţiale, deoarece Klaus Iohannis ar fi publicat informaţii false despre noul coronavirus.

„Solicitare închidere site „www.presidency.ro”. Site-ul publică numeroase informaţii false în numele unui cetăţean numit „Klaus Werner Iohannis”.
 
Dragă domnule ministru Vela,
 
Prin prezenta, vă solicit să emiteţi decizia de blocare a accesului utilizatorilor către site-ul https://www.presidency.ro, întrucât informaţiile disponibile prin intermediul articolelor publicate pe acest site nu sunt susţinute de argumente ştiinţifice sau surse relevante. Exact în data de 11 martie 2020, când OMS a declarat PANDEMIA, pe site-ul www.presidency.ro a fost publicat un material video (plus transcriere) în cadrul căruia un cetăţean, cu numele complet: Klaus Werner Iohannis, a făcut afirmaţii de natură să dezinformeze şi să genereze comportamente sociale nejustificate şi chiar să zădărnicească eforturile autorităţilor de combatere a răspândirii noului tip de coronavirus”, a scris Pleşoianu, pe Facebook.
 
Deputatul PSD vine şi cu exemple. Acesta a ataşat un discurs al preşedintelui Klaus Iohannis din 11 martie, în care şeful statului spune că „boala” ar trebui demitizată şi că şi bătrânii care au probleme de sănătate şi au fost infectaţi cu covid-19 au o stare generală acceptabilă.
 
De la instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, ANCOM a închis mai multe site-uri media, la solicitarea Ministerului Afacerilor Interne. Motivele invocate sunt că aceste site-uri au publicat informaţii false despre noul coronavirus. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici