Un partid propune aproape exclusiv OAMENI de afaceri la alegerile europarlamentare. Lista depusă la BEC de Dreapta Liberală

Dreapta Liberală va depune, joi, la Biroul Electoral Central, la ora 20.00, candidaturile pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, lista fiind deschisă de preşedintele partidului, Viorel Cataramă.

2121 afișări
Imaginea articolului Un partid propune aproape exclusiv OAMENI de afaceri la alegerile europarlamentare. Lista depusă la BEC de Dreapta Liberală

Lista de candidaţi ai noului partid al lui Cataramă, depusă la alegerile europarlamentare

Odată cu înregistrarea listei la BEC, Dreapta Liberală va pune şi aproximativ 240.000 de semnături de susţinere a candidaturilor.

Lista este completată de următorii candidaţi, validaţi în Biroul Politic Naţional al Dreptei Liberale: Dumitru Balan, antreprenor, Botoşani, Olimpiu Nistor, antreprenor Bistriţa, Mihaela Poenar, antreprenor Deva, Marilena Dinu, antreprenor Bucureşti, Gabriel Gabor, antreprenor Tg. Mureş, Marian Burda, antreprenor Ilfov, Cristian Ilia, antreprenor Reşiţa, Marius Şarpe, angajat în sectorul public Bucureşti, Cornelia Podoleanu, angajată în sectorul privat Suceava, Emil Comşa pensionar Constanţa.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile pentru Parlamentul European este joi, ora 24.00. Campania electorală începe pe 27 aprilie şi se încheie pe 25 mai, ora 7.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici