Un partid propune eliminarea subvenţilor partidelor politice: Sunt bani în plus pentru pensii şi alocaţii

Eugen Tomac a anunţat, marţi, că PMP va propune un proiect legislativ pentru eliminarea subvenţiilor partidelor politice. El subliniază că sunt „risipiţi” foarte mulţi bani pentru activitatea partidelor, iar banii aceştia se pot duce către pensii şi alocaţii.

898 afișări
Imaginea articolului Un partid propune eliminarea subvenţilor partidelor politice: Sunt bani în plus pentru pensii şi alocaţii

Un partid propune eliminarea subvenţilor partidelor politice: Sunt bani în plus pentru pensii şi alocaţii

"Partidul Mişcarea Populară propune ca Parlamentul să adopte o iniţiativă legislativă pe care noi o vom depune. Este inandmisibil să risipim foarte mulţi bani pentru activitatea partidelor politice, partidul nostru va propune eliminarea subventilor pentru partidele politice. Este un lucru de nepermis ca în viaţa partidelor politice să existe partide care nu au participat la alegeri, care au participat doar la jocuri de culise şi să beneficieze de subvenţii.", a declarat Tomac.

Tomac a subliniat că banii care se duc către partidele politice pot contribui la plata pensiilor şi alocaţiilor.

"Deci vom propune o iniţiativă legislativă în acest sens pentru că noi credem că această economie pe care o vom face la bugetul de stat va fi foarte utilă şi pentru Guvern pentru a găsii bani în plus pentru pensii şi pentru alocaţii. Este un demers pe care îl vom face într-un mod asumat, pentru că noi credem că partidele îşi pot desfăşura activitatea cu un minim necesar. Ăsta este mesajul pe care doream să-l transmitem astăzi, pentru că observăm că există preocupare de a găsii resurse noi." , a precizat acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pmp,
partide,
subvenţii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici