Un senator american a rămas încremenit timp de 30 de secunde pentru a doua oară în această vară

Senatorul american McConnell a rămas încremenit timp de 30 de secunde în timpul unei apariţii publice. Politicianul a fost implicat recent într-un incident similar.

3142 afișări
Imaginea articolului Un senator american a rămas încremenit timp de 30 de secunde pentru a doua oară în această vară

Captură Foto - CBS

Senatorul republican Mitch McConnell a încremenit miercuri timp de peste 30 de secunde în timpul unei apariţii publice. Bărbatul, în vârstă de 81 de ani, răspundea la întrebările reporterilor când s-a blocat, privind în gol şi fără a spune ceva, potrivit Reuters.

După ce a fost abordat de o a doua persoană, McConnell a început să vorbească din nou, dar a solicitat ca întrebările reporterilor să îi fie repetate de un asistent. Înainte de a pleca, el a mai răspuns doar la două întrebări cu o voce scăzută.

Un incident similar a avut loc pe 26 iulie. Atunci, McConnell a încremenit în mijlocul unei conferinţe de presă şi a trebuit să fie condus de asistenţii săi. Ulterior, el a spus că s-a simţit ameţit şi a anunţat că intenţionează să rămână în funcţia de lider parlamentar până la alegerile din 2024.
Vârsta înaintată a multor politicieni, inclusiv a preşedinţilor Biden şi Trump, a ajuns subiect de dezbatere în SUA.

Aproximativ 61% dintre americanţii care au răspuns unui sondaj Reuters/Ipsos s-au declarat îngrijoraţi de faptul că membrii Congresului sunt prea bătrâni pentru a-i reprezenta pe cetăţeni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici