Un senator USR demisionează. Partidul acuză că a „trădat” pentru o „promisiunea a PSD”

Senatorul Claudiu Mureşan şi-a anunţat, vineri, demisia din USR, iar filiala Sibiu, din care făcea parte îl acuză că a „trădat” electoratul „pentru o promisiunea a PSD”. Cu toate acestea, Mureşna spune că va continua să activeze ca senator neafiliat.

548 afișări
Imaginea articolului Un senator USR demisionează. Partidul acuză că a  „trădat” pentru o  „promisiunea a PSD”

Un senator USR demisionează. Partidul acuză că a „trădat” pentru o „promisiunea a PSD”

Senatorul Claudiu Mureşan a anunţat, vineri, pe pagina sa de Facebook, faptul că etapa din viaţa sa în USR se încheie odată cu demisia pe care a trimis-o conducerii partidului.

„Atunci când energia consumată în lupte interne este mai mare decât cea folosită pentru proiecte şi acţiuni benefice oamenilor, e nevoie de o decizie şi o schimbare în consecinţă. Şi asta fac eu astăzi. Eu şi USR Sibiu, filiala judeţeană din care eu am făcut parte, mergem pe drumuri paralele de aproape 2 ani, aşa că demisia mea de azi este una logică şi, sper eu, benefică pentru ambele părţi. A fost o etapă cu multă muncă şi speranţă, cu încercări, succese, cu dezamăgiri şi cu lupte pierdute. Şi din nou speranţă. Şi muncă. Dar, nici în politică, cetatea nu este a celor care o construiesc, ci a celor care o cuceresc”, a spus Mureşna.

Senatorul spune că îşi va continua activitatea ca senator neafiliat.

Cu toate acestea, USR Sibiu îl acuză că a trădat electoratul „pentru o promisiune a PSD”.

„Am luat act de decizia domnul senator Claudiu Mureşan de a se desprinde de USR. Poziţionările din ultima perioadă ale domnului senator Claudiu Mureşan au făcut ca decizia de astăzi să nu fie o surpriză. În opozitie se vede caracterul omului. Să tradezi electoratul sibian în modul acesta pentru o promisiunea a PSD nu e cu nimic mai prejos decât trădarea lui Iohannis care deţine acum recordul de număr de premieri PSD numiţi de un preşedinte”, transmite, într-un comunicat de presă, USR Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici