Un sondaj referitor la posibila candidatură a lui Falcă la preşedinţia PDL, lansat pe Facebook

Un sondaj privind posibila candidatură a primarului din Arad, Gheorghe Falcă, la preşedinţia PDL a fost lansat pe pagina sa de Facebook, utilizatorii reţelei de socializare fiind solicitaţi să-şi exprime părerea pe această temă.

22 afișări
Imaginea articolului Un sondaj referitor la posibila candidatură a lui Falcă la preşedinţia PDL, lansat pe Facebook

Un sondaj referitor la posibila candidatură a lui Falcă la preşedinţia PDL, lansat pe Facebook (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Falcă a spus că sondajul a fost publicat de echipa sa de consilieri şi nu a dorit să facă alte comentarii.

Pe pagina de Facebook a primarului Gheorghe Falcă a apărut întrebarea "Ce părere aveţi despre o posibilă candidatură a mea la funcţia de preşedinte al PDL?".

Primele reacţii ale celor care au participat la sondaj sunt diferite, unii susţinând intenţia edilului de a deveni liderul PDL, în timp ce alţii îl critică, reamintindu-i că a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie.

Printre susţinători se numără consilierul municipal PNL Tiberiu Dekany (fost viceprimar PNL al Aradului), care a postat următorul comentariu: "Multă baftă! Nu cred că ar fi un drum greşit".

Un participant la sondaj, care se prezintă membru PDL, spune că partidul are nevoie de un suflu nou: "Bănuiam intenţia ... se aud ceva zvonuri prin sat! Pentru partid e ok, dar în afara lui apropierea de anumite persoane nu e chiar benefică având în vedere contextul actual. Cert este că PD-ul (spun asta pentru că PDL-ul este partidul meu) are nevoie de un suflu nou (...) Dacă vă hotărâţi, vă urez succes".

În timp ce şi alţi internauţi susţin că este nevoie de schimbare în PDL, unii îi transmit lui Falcă că mai are multe de făcut în Arad.

Un comentator de pe pagina de Facebook a primarului spune că acesta trebuie să nu uite că este judecat pentru corupţie.

Gheorghe Falcă a declarat joi că sondajul a fost publicat pe contul său de echipa sa de consilieri, care îi administrează contul şi că nu doreşte să facă vreun comentariu despre posibila sa candidatură la preşedinţia PDL.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, finul preşedintelui Traian Băsescu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru fapte de corupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici