18+  Un transsexual şi-a arătat sânii în faţa Casei Albe după ce s-a întâlnit cu Joe Biden. Veteranii şi republicanii acuză că evenimentul a fost „o ruşine internaţională”

  • Un fotomodel şi activistă "transgender" este criticată pentru că şi-a arătat sânii la Casa Albă, chiar la câteva momente după ce a dat mâna cu preşedintele Biden.
  • Drapelul LGTBQ+ a fost afişat în centrul balconului Casei Albe, între două drapele ale Statelor Unite
  • Criticii conservatori şi veteranii scriu că evenimentul găzduit pe peluza Casei Albe a fost „o ruşine internaţională”.
  • Fotomodelul transsexual, dar şi alte persoane care s-au dezbrăcat la bustul gol, au fost interzise pe viaţă la Casa Albă.
2680 afișări
Imaginea articolului Un transsexual şi-a arătat sânii în faţa Casei Albe după ce s-a întâlnit cu Joe Biden. Veteranii şi republicanii acuză că evenimentul a fost „o ruşine internaţională”

Instagram/@therosemontoya/Reuters/New York Post

Rose Montoya, în vârstă de 27 de ani, s-a numărat printre oaspeţii de onoare invitaţi să sărbătorească Luna Mândriei la un eveniment de la Casa Albă, organizat sâmbătă, pe 10 iunie. 

Ea a fost filmată când şi-a expus sânii în faţa balconului Harry S.Truman, cu fanionul comunităţii LGBTQ+ atârnat pe fundal, iar scandalul a luat amploare din 13 iunie, când mai multe publicaţii americane şi internaţionale au dezbătut incidentul. 

„Nu, aceasta nu este o altă fotografie cu prostituate de pe laptopul lui Hunter, a fost petrecerea Pride (Luna Mândriei) de pe gazonul Casei Albe, găzduită de Joe Biden”, a scris prezentatoarea radio Dana Loesch pe Twitter.

Fostul comisar de poliţie din New York, Bernard Kerik, care a fost condamnat pentru fraudă fiscală şi a ispăşit patru ani de închisoare înainte de a fi graţiat de fostul preşedinte Trump, i-a criticat pe asistenţii lui Biden pentru că a permis asemenea cascadorii să aibă loc pe terenul Casei Albe.

OK, deci cine conduce nenorocita Casa Albă şi permite ca acest gunoi deviant să treacă chiar în faţa biroului oval?”, spune Kerik.

„Ştim că nu este @JoeBiden – tipul ăsta nu are habar unde se află. Deci cine este? Cine este cauza acestei stânjeniri internaţionale?” a întrebat fostul poliţist al oraşului.

Montoya a împărtăşit luni pe Instagram imaginile pline de viaţă, împreună cu un videoclip al evenimentului, în care preşedintele şi prima doamnă Jill Biden au rostit discursuri în faţa sutelor de invitaţi prezenţi.

„Suntem topless la Casa Albă?” a spus persoana care înregistrează în videoclip.

Înainte de a-şi arăta sânii,  activista a fost văzută dând mâna cu Biden.  

Biden i-a considerat pe membrii comunităţii LGBTQ+  drept  „cei mai curajoşi cetăţeni pe care i-a întâlnit vreodată.

Potrivit AP News, cuplul Biden le-a transmis mesaje şi copiiilor transsexuali: „Sunteţi iubiţi. Sunteţi frumoşi. Sunteţi auziţi. Sunteţi înţeleşi. Sunteţi bineveniţi”.

Potrivit legii privind obscenitatea din Districtul Columbia, Montoya riscă să fie amendată drastic şi să fie chiar arestată.  Montoya a spus mai târziu într-un alt videoclip postat pe TikTok că a fi topless este „legal” în Washington DC.

Şi ea a adăugat: „Nu aveam nicio intenţie să încerc să fiu vulgară sau profană în vreun fel. Pur şi simplu îmi trăiam bucuria şi adevărul şi exist în corpul meu”.

Veterani militari proeminenţi au acuzat administraţia Biden că a afişat fanionul LGBTQ+ la egalitate cu fanionul SUA pe balconul Casei Albe.

Niciun steag nu ar trebui arborat la nivel egal cu DRAPELUL AMERICAN”, a spus veteranul armatei şi reprezentantul american Cory Mills (R-Fla.), care a numit afişarea steagului curcubeu pe balconul Casei Albe ca fiind „ruşinoasă”.

„Drapelul Statelor Unite ale Americii ar trebui să se afle în centrul balconului şi în cel mai înalt punct  între steagurile altor state/ localtităţi sau fanioane ale unor societăţi, conform codului drapelului Statelor Unite”.

„Aţi crede că Casa Albă ştie asta?”,  a declarat Chad Robichaux, un veteran al Marinei, pentru New York Post într-o declaraţie.

„Da, pur şi simplu nu le pasă”.

În cele din urmă, gestul ruşinos a făcut-o pe Montoya să fie mustrată şi să aibă acces interzis permanent la Casa Albă, plus persoanele gay de sex masculin şi transexuale ce au stat dezbrăcate la bustul gol. Printre acestea era o persoană care s-a născut femeie, dar care şi-a făcut operaţie de schimbare a sexului pentru a arăta ca un bărbat. Şi ea şi-a arătat sfârcurile operate în filmare.  

Acest comportament este inadecvat şi lipsit de respect pentru orice eveniment organizat la Casa Albă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, citată de AP News

„Nu reflectă evenimentul pe care l-am găzduit pentru a sărbători familiile LGBTQ+. Persoanele din videoclip nu vor fi invitate la evenimente viitoare”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe în comunicat, citat de Independent

La secţiunea de comentarii, unii cititori au scris: "ţara asta condusă de Biden se afundă într-o toaletă". 

Mai multe publicaţii au relatat incidentul, mai ales Fox News, unde senatorul republican Ted Cruz a afirmat „Adăugaţi asta la lista modalităţilor prin care Biden a degradat prestigiul şi decorul biroului preşedintelui Statelor Unite”. 

Mai mulţi congresmeni republicani l-au atacat pe preşedinte după ce activista transgender Rose Montoya şi alţi participanţi s-au dezbrăcat parţial pe gazonul Casei Albe.

Reprezentantul republican din Texas, Pete Sessions, a declarat pentru Fox News Digital: „Preşedintele Biden a susţinut că a vrut să restabilească onoarea şi decenţa Casei Albe  atunci când a devenit preşedinte.

În schimb, administraţia sa a încurajat erodarea decenţei încă din prima zi – comportamentul acestui individ la Casa Albă este un rezultat direct al conducerii eşuate şi al promovării persistente a depravării". 

Ultimul incident de natură sexuală care a avut loc la Casa Albă a fost în timpul preşedinţiei democratului Bill Clinton, băgat într-un scandal sexual cu stagiara sa, Monica Lewinski, după ce a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu ea în biroul oval şi a agresat-o fizic. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici