Ungureanu: FC va iniţia o lege pentru ca în Parlament să nu se mai găsească agenţi sub acoperire

Forţa Civică va iniţia un proiect de lege pentru ca în Parlament "să nu se mai găsească agenţi sub acoperire", a declarat, miercuri, preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, arătând că parlamentarii trebuie să se ocupe de legiferare şi "să nu aibă slujbă dublă".

225 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: FC va iniţia o lege pentru ca în Parlament să nu se mai găsească agenţi sub acoperire

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Noi credem că este absolut necesar să despărţim apele. În momentul în care eşti parlamentar te ocupi de legiferare, nu ai slujbă dublă! Şi de aici o să vedeţi mai departe cum procedăm", a precizat, într-o conferinţă de presă, Mihai Răzvan Ungureanu.

El a evitat să dea exemple de parlamentari care ar fi şi agenţi sub acoperire. "Nu am ce exemple să vă dau, vă spun ce urmează să facem", a spus Ungureanu la întrebările ziariştilor pe această temă.

Liderul FC a arătat că ar trebui întrebaţi parlamentarii înşişi. "Cred că ar trebui întrebaţi parlamentarii înşişi luaţi pe rând. Iniţiativa noastră este menită să transforme Parlamentul dintr-o instituţie lipsită de credibilitate, dintr-o instituţie în care se pot întâmpla cum s-au întâmplat şi în vară migrări masive de parlamentari dintr-o parte în alta a spectrului politic, într-o instituţie credibilă, solidă, care este aşezată pe spatele unor oameni politici responsabili şi cu biografie curată", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici