Ursula von der Leyen: Suntem alături de Ucraina, fără niciun fel de „dacă” sau „dar”

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat, înaintea summitului UE-Ucraina de săptămâna viitoare, că Ucraina beneficiază de sprijinul necondiţionat al blocului comunitar, relatează Reuters.

350 afișări
Imaginea articolului Ursula von der Leyen: Suntem alături de Ucraina, fără niciun fel de „dacă” sau „dar”

Înaintea summitului UE-Ucraina de săptămâna viitoare, preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat, că Ucraina beneficiază de sprijinul necondiţionat al blocului comunitar şi că ţara aflată acum în război trebuie să învingă atacurile ruseşti pentru a apăra valorile europene.

„Suntem alături de Ucraina, fără niciun fel de „dacă” sau „dar””, a declarat von der Leyen într-un discurs susţinut sâmbătă la un eveniment al partidului său, CDU (creştin-democrat), la Duesseldorf, în Germania.

Ucraina „luptă pentru valorile noastre comune, luptă pentru respectarea dreptului internaţional şi pentru principiile democraţiei şi de aceea Ucraina trebuie să câştige acest război”, a spus ea.

Von der Leyen şi colegii săi comisari europeni intenţionează să organizeze un summit UE-Ucraina pe 3 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici