USB o lansează marţi pe Clotilde Armand în cursa pentru Primăria Sectorului 1

Uniunea Salvaţi Bucureştiul o lansează marţi pe Clotilde Armand - născută în Franţa, manager Egis România şi inginer cu studii la Massachussetts Institute of Technology şi Ecole Centrale din Paris - în cursa electorală pentru Primăria Sectorului 1.

853 afișări
Imaginea articolului USB o lansează marţi pe Clotilde Armand în cursa pentru Primăria Sectorului 1

USB o lansează marţi pe Clotilde Armand în cursa pentru Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, născută în Franţa şi căsătorită cu un cetăţean român, Sergiu Moroianu, candidează din partea USB, partid condus de Nicușor Dan, la Primăria Sectorului 1, evenimentul de lansare fiind programat pentru marţi, potrivit unui comunicat de presă emis de partid.

''Sunt născută în Franţa, familia mea locuieşte la Vichy în regiunea istorică Bourbonnais. La Vichy, staţiune balneară burgheză, au fost trei generaţii de doctori Armand-Giraudoux. Bunica mea paternă era verişoară primară a scriitorului Jean Giraudoux, iar bunica maternă era fiica contelui de Champs de Saint-Leger'', se prezintă Clotilde Armand pe site-ul personal, precizând că Nicuşor Dan este colegul soţului ei la Institutul de Matematică al Academiei Române.

Ea menţionează că a obţinut cetăţenia română în anul 2015 şi spune că în prezent nu îşi imaginează viaţa în altă ţară.

"Eu sunt manager şi mă indignează proasta administrare care iţi sare în ochi când ai de-a face cu autorităţile publice. Am condus organizaţii de 2000 de oameni pe care le-am eficientizat, am gestionat bugete de 1 miliard de euro, astăzi sunt director general al unui grup de firme de servicii de inginerie/proiectare cu 200 de ingineri. Firma mergea prost când am preluat-o in 2013, astăzi ne-am redresat. Sunt însă gata să renunţ la job-ul meu de director general, la salariul consistent pe care îl am în acest moment, pentru a lua parte la proiectul de administrare profesionistă şi cinstită a Bucureştiului în echipa Uniunii Salvaţi Bucureştiul", mai scrie Clotilde Armand.

USB îi susţine pentru Consiliul Local pe Roxana Wring, preşedinta ProDoMo, Dan Milea si Oliver Paiuşi de la Asociaţia "Salvaţi Cartierele Dămăroaia şi Bucureştii Noi".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici