USR: A trecut o săptămână de când a anunţat control la Poliţia Constanţa şi Predoiu încă tace

USR îi solicită ministrului Afacerilor Interne Cătălin Predoiu să prezinte de urgenţă concluziile controlului efectuat de Corpul de Control la Poliţia din judeţul Constanţa şi măsurile decise după accidentul de la 2 Mai.

214 afișări
Imaginea articolului USR: A trecut o săptămână de când a anunţat control la Poliţia Constanţa şi Predoiu încă tace

USR: A trecut o săptămână de când a anunţat control la Poliţia Constanţa şi Predoiu încă tace

„A trecut o săptămână de când a anunţat control la Poliţia din judeţul Constanţa şi ministrul Cătălin Predoiu încă tace. Colegii lui PNL promiteau că ministrul MAI va prezenta la sfârşitul săptămânii trecute rezultatele controalelor. Nici vorbă”, potrivit unui comunicat USR.

„Nu doar că încă nu ştim oficial de ce poliţiştii din Vama Veche l-au lăsat să plece pe tânărul de 19 ani, pe care nu l-au testat pentru consum de droguri, dar nu a fost anunţată nicio sancţiune. Am aflat între timp că cei 4 şefi de poliţie de la Constanţa nu au fost demişi, ci au cerut să fie eliberaţi din funcţie. Pentru a lua primele măsuri, Cătălin Predoiu nu avea nevoie de mai mult de 24 de ore. Îi solicit ministrului Predoiu să prezinte de urgenţă concluziile controlului efectuat de Corpul de control în judeţul Constanţa şi măsurile decise”, spune vicepreşedintele USR Stelian Ion.

Conform USR, Cătălin Predoiu „nu face nicio reformă în Poliţie şi nu îi deranjează cu nimic pe şefii incompetenţi şi corupţi”.

„Faptul că la Constanţa au fost sancţionaţi ofiţeri din eşalonul 2 sau 3 nu face decât să arate cât de puternic este zidul de protecţie ridicat în jurul unor personaje din Poliţie. Între timp, victimele reale sunt tot mai multe, oameni care mor cu zile pe stradă”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici