USR cere schimbarea Giorgianei Hosu de la şefia DIICOT

  • Şefa DIICOT trebuie să facă un pas înapoi după ce soţul acesteia a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la trei ani închisoare sub supraveghere, transmit liderii USR.
  • Ei mai afirmă că, dacă avizul CSM privind numirea doamnei Hosu ar fi fost respectat, această problemă nu ar fi existat
264 afișări
Imaginea articolului USR cere schimbarea Giorgianei Hosu de la şefia DIICOT

USR cere schimbarea Giorgianei Hosu de la şefia DIICOT

„DIICOT are nevoie de o nouă conducere. Soţul şefei DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost condamnat azi (joi - n.r.) de Tribunalul Bucureşti la trei ani inchisoare cu suspendare. În aceste condiţii, credem că pentru protejarea imaginii instituţiei şi eliminarea oricăror suspiciuni, doamna Hosu trebuie să facă un pas înapoi. Reamintim şi că preşedintele României a declarat că <vor fi urmări> în cazul unei condamnări”, transmit liderii USR pe pagina de Facebook a formaţiunii.

Ei mai afirmă că, dacă avizul CSM privind numirea doamnei Hosu ar fi fost respectat, această problemă nu ar fi existat.

Soţul şefei DIICOT Giorgiana Hosu, Dan Hosu, a fost condamnat, joi, de Tribunalul Bucureşti, la trei ani de închisoare sub supraveghere în Dosarul „Carpatica Asig”, el fiind acuzat de acces ilegal la un sistem informatic şi instigare la folosirea informaţiilor nedestinate publicităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici