USR PLUS nu iese de la guvernare cu excepţia unui singur scenariu. Dacian Cioloş: „Problemele interne ale PNL nu ţin de noi”

USR PLUS nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme, anunţă copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş, înaintea şedinţei coaliţiei de guverare: „Problemele interne ale PNL nu ţin de noi, nu sunt în interesul nostru”.

2360 afișări
Imaginea articolului USR PLUS nu iese de la guvernare cu excepţia unui singur scenariu. Dacian Cioloş: „Problemele interne ale PNL nu ţin de noi”

„USR PLUS nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme. Problemele interne ale PNL nu ţin de noi, nu sunt în interesul nostru. Problemele personale se rezolvă personal”, declară pentru MEDIAFAX Dacian Cioloş.

Declaraţia lui Cioloş vine în contextul în care liderii coaliţiei de guvernare se vor întruni luni, de la ora 17.00, la Palatul Victoria.

Premierul Florin Cîţu a admis miercuri că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influenţa alcoolului: „Am făcut o greşeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informaţia”.

Agenţia MEDIAFAX şi Aleph News au obţinut în exclusivitate, în urma unei solicitări oficiale, şi dosarul civil al premierului Florin Vasile Cîţu, aşa cum el a fost pus la dispoziţie de către autorităţile judiciare americane. La 6 ani după plecarea din SUA, pe 21 iulie 2008, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici