USR şi-a desemnat candidatul pentru Primăria Cluj-Napoca, deputatul Viorel Băltăreţu

  • Preşedintele USR Cluj-Napoca, deputatul Viorel Băltăreţu, a fost desemnat să reprezinte partidul în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie.
  • Desemnarea este finalul procesului de alegeri primare deschise, anunţă formaţiunea.
409 afișări
Imaginea articolului USR şi-a desemnat candidatul pentru Primăria Cluj-Napoca, deputatul Viorel Băltăreţu

Sursa foto: Facebook/Viorel Băltăreţu

„Campania <Tu alegi!> a fost un apel pentru toţi cetăţenii municipiului, cărora le-a oferit posibilitatea unică de a decide direct cine este candidatul USR pentru Primăria Cluj-Napoca. În cadrul campaniei, cei trei candidaţi - Viorel Băltăreţu, George Trif şi Mihaela Nia - au participat la trei dezbateri publice pe teme care îi preocupă pe clujeni, de la infrastructură la calitatea serviciilor publice, de la spaţii verzi la viziunea pentru un Cluj mai incluziv”, potrivit unui comunicat de presă.

Procesul de votare a inclus atât opţiunea online, prin intermediul platformei dedicate, cât şi posibilitatea de vot fizic, acolo unde au avut loc cele trei dezbateri publice.

„Sunt onorat de încrederea pe care clujenii mi-au acordat-o şi conştient de responsabilitatea pe care o presupune această nominalizare. Viziunea mea pentru Cluj este a unui oraş unde fiecare voce contează şi contribuie la direcţia oraşului. Voi fi un primar care ascultă, nu insultă cetăţenii. Voi fi un primar deschis la ideile care vin din societate, pentru că până la urmă Clujul de azi a fost făcut prin muncă şi energia clujenilor. Un primar bun pentru Cluj este acela care lasă orgoliile deoparte şi valorifică fiecare idee bună, indiferent cine a propus-o. Împreună, vom lucra pentru un Cluj mai deschis, modern şi european, un oraş al tuturor şi pentru toţi, indiferent unde ar locui. Clujenii îşi doresc o schimbare la Primăria Cluj-Napoca. În aceste luni, am discutat cu mulţi cetăţeni şi le-am ascultat problemele. În Cluj, există o nemulţumire acumulată în ultimii ani, ca un curent de adâncime ignorat de liderii actuali ai Clujului”, susţine Viorel Bălăteţu.

El este la primul mandat de deputat în Parlamentul României. Este căsătorit de 27 de ani şi are două fiice gemene.

„PNL e trecutul oraşului nostru. PNL nu poate mai mult. Dar Clujul poate. Şi Clujul merită mai mult. Îi aşteptăm pe toţi cei care cred asta să ni se alăture. Le mulţumesc colegilor care au participat în etapa finală a competiţiei interne, Mihaela Nia şi George Trif, şi echipei organizatoare. Împreună construim un Cluj pentru toţi”, a mai declarat Viorel Băltăreţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici