Vadim Tudor dă mână liberă filialelor PRM să colaboreze chiar şi cu UDMR

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a dat "mână liberă" filialelor acestui partid să colaboreze cu toate celelalte formaţiuni politice, inclusiv cu UDMR, dacă este în interesul cetăţenilor şi comunităţilor locale.

1 afișare
Imaginea articolului Vadim Tudor dă mână liberă filialelor PRM să colaboreze chiar şi cu UDMR

Vadim Tudor dă mână liberă filialelor PRM să colaboreze chiar şi cu UDMR

"Unii politicieni români chiar ar avea de învăţat din punctul de vedere al abordării problemelor gospodăreşti de la maghiari", a spus Vadim Tudor.

Liderul PRM a menţionat că, din punct de vedere civic şi social, nu ar putea refuza o colaborare în judeţele Harghita şi Covasna cu UDMR. "Nu pot să schimb eu acum raportul democratic. Nu pot să îi arunc eu peste graniţă şi nici nu vreau. Sunt unii forte buni gospodari şi oameni foarte serioşi", a arătat Vadim Tudor.

El a spus că respectiva colaborare cu toate formaţiunile politice se va face în campania electorală, pentru rezolvarea problemelor cetăţenilor, pentru accesarea fondurilor comunitare.

"Cum mi-ar sta mie să spun «Nu colaboraţi la Constanţa cu primarul Radu Mazăre şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu, pentru că sunt de la PSD»?", a întrebat retoric preşedintele PRM, el menţionându-l şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu.

"Această încrâncenare pe care o au unii de la alte partide, care interzic colaborarea cu X, Y, Z , la noi nu există", a spus Vadim Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici