Val de adolescente dispărute. Caz nou în judeţul Botoşani, unde o fată de 14 ani lipseşte de 6 zile

Încă o adolescentă de 14 ani a dispărut de acasă, de data aceasta în judeţul Botoşani. Fata a plecat de acasă în 23 iulie, iar lipsa ei a fost reclamată abia duminică.

6829 afișări
Imaginea articolului Val de adolescente dispărute. Caz nou în judeţul Botoşani, unde o fată de 14 ani lipseşte de 6 zile

Val de adolescente dispărute. Caz nou în judeţul Botoşani, unde o fată de 14 ani lipseşte de 6 zile

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani anunţă, luni după-amiază, că Ionela Gina Străchinariu, în vârstă de 14 ani, din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani, a plecat de acasă în 23 iulie.

Fata a plecat din comuna Pomârla, iar de atunci nu a mai revenit şi nici nu a luat legătura cu familia sau cu alţi cunoscuţi.

Tatăl copilei a sesizat duminică dispariţia ei.

„Semnalmente: înălţimea 1,50 m, 50 kg., păr şaten, ochi negri. Îmbrăcăminte: Bluză de trening, blue – jeans şi încălţăminte tip tenis de culoare albă”, anunţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani.

Puţin mai devreme, poliţiştii gălăţeni au fost puşi pe jar de dispariţia unei fete de 14 ani. Fata a dispărut de la locuinţa părinţilor ei în urmă cu două zile, iar noaptea trecută a dormit în casa unei vecine. Luni, ea a dispărut din nou fără a se şti în ce direcţie a apucat-o sau ce s-a întâmplat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici