Val de reacţii, după ce Cîţu şi-a depus mandatul de premier: Dovada că totul a fost o şaradă / PNL joacă baba-oarba cu Guvernul

  • Partidele din România reacţionează după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier.
  • USR scrie că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni a fost „o şaradă”.
  • Dacian Cioloş susţine că nu ştie cine şi ce calcule şi-a făcut, dar „jocul politic al PNL în momentele pe care le trăim este iresponsabil”: „PNL joacă baba-oarba cu Guvernul”.
1408 afișări
Imaginea articolului Val de reacţii, după ce Cîţu şi-a depus mandatul de premier: Dovada că totul a fost o şaradă / PNL joacă baba-oarba cu Guvernul

USR, după ce Cîţu şi-a depus mandatul de premier: „Dovada că totul a fost o şaradă”

„Premierul desemnat Florin Cîţu şi-a depus mandatul cu mai puţin de o oră înainte de vot! Este dovada că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni a fost o şaradă”, scrie USR pe Facebook.

Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului, de la ora 16.00. Anunţul a fost făcut de Administraţia Prezidenţială. Klaus Iohannis a luat act de decizie şi va susţine o declaraţie de presă joi.

Cioloş: PNL joacă baba-oarba cu Guvernul. Cine şi ce jocuri face?

Dacian Cioloş susţine că nu ştie cine şi ce calcule şi-a făcut, dar „jocul politic al PNL în momentele pe care le trăim este iresponsabil”: „PNL joacă baba-oarba cu Guvernul”.

„Domnul Cîţu era ieri hotărât să-şi asume mandatul de prim-ministru. Ştiu asta foarte sigur! Ce s-o fi întâmplat în ultimele ore? Cine şi ce jocuri face?”, scrie Cioloş pe Facebook.

El adaugă că ţara are nevoie de un guvern stabil şi se contura o majoritate care să susţină instalarea Guvernului.

„Lumea se pregăteşte să lupte cu criza de sănătate şi cu criza economică şi PNL joacă baba-oarba cu guvernul. Nu ştiu cine/ce calcule şi-a făcut, dar acest joc politic al PNL în momentele pe care le trăim este IRESPONSABIL. Cui îi e teamă de guvernare? Nouă nu!”, afirmă liderul PLUS.

UDMR: Preşedintele să facă, de urgenţă, o propunere serioasă de premier

UDMR îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să facă, de urgenţă, o propunere serioasă de premier, considerând că trebuie lăsat deoparte „circul politic”.

Purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedus Csilla, a declarat, pentru MEDIAFAX, că e nevoie de un om care să poată guverna ţara în situaţia de criză generată de coronavirus.

„Preşedintele trebuie să facă, de urgenţă, o propunere serioasă de premier, să fie un om care va putea să guverneze ţara într-o asemenea situaţie de criză generată de coronavirus. Acest prim-ministru nominalizat trebuie să vină cu lista de miniştri şi cu programul de guvernare în Parlament. Acum este nevoie de calm, de seriozitate, trebuie să lăsăm deoparte circul politic şi să rezolvăm, de urgenţă, situaţia. Este datoria preşedintelui să rezolve această situaţie", a spus Hegedus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici