Valeriu Stoica: PSD se va "rupe" în mai puţin de jumătate de an

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, joi, la o dezbatere iniţiată de Grupului de Dialog Social de la Iaşi că în curând vom asista la o "ruptură în PSD".

36 afișări
Imaginea articolului Valeriu Stoica: PSD se va "rupe" în mai puţin de jumătate de an

Valeriu Stoica: PSD se va "rupe" în mai puţin de jumătate de an (Imagine: Mediafax Foto)

"Prevăd ca inevitabilă o ruptură în sânul PSD, care se va produce cu o probabilitate de 70-80%, în următoarele 6 luni", a declarat Stoica.

Valeriu Stoica a precizat că linia de demarcaţie dintre cele două tabere din PSD este "vizibilă de pe acum".

"PSD are acum doi candidaţi la alegerile pentru Primăria Capitalei: Sorin Oprescu, din partea aripii conservatoare şi Cristian Diaconescu, candidatul aripii reformiste", a spus Stoica.

Vicepreşedintele PDL a adăugat că o eventuală victorie al lui Sorin Oprescu ar reprezenta triumful lui Ion Iliescu asupra reformatorilor din PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici