Valoarea darului primit de Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu la nuntă

Senatorul PSD Claudiu Manda, recent ales europarlamentar, şi deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, au primit ca dar de nuntă peste 300.000 de euro, iar la cununia civilă au primit bunuri pentru casă în valoare de aproximativ 30.000 de euro, potrivit declaraţiei de avere.

7792 afișări
Imaginea articolului Valoarea darului primit de Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu la nuntă

Valoarea uriaşă a darului primit de Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu la nuntă

Darul de la nunta lui Claudiu Manda cu Olguţa Vasilescu a fost publicat în ultima declaraţie de avere depusă de Claudiu Manda la Senat, în data de 14 iunie 2019.

Conform declaraţiei de avere, Claudiu Manda Manda şi Olguţa Vasilescu au primit la nuntă 246.400 de euro, 334.000 lei şi 5.200 de dolari, adică, un total de circa 320.000 de euro.

Pe lângă aceşti bani, Claudiu Manda a declarat şi bunuri pentru casă în valoare de aproximativ 30.000 de euro, primite la cununia civilă.

În declaraţia de avere, Claudiu Manda, care va deveni europarlamentar, deţine şi o maşină de lux, cumpărată în rate leasing până în 2023, un ceas de mână de 33.000 de lei şi bijuterii 3.500 de euro. Şi soţia sa, fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu are un ceas de mână în valoare de 33.000 de lei şi bijuterii în valoare de 10.000 de euro.

Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu au avut cununia civilă şi religioasă pe 24 februarie şi petrecerea de nuntă pe 30 martie într-o locaţie din comuna Işalniţa, judeţul Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici