Vanghelie: Am vrut să-l dau afară din PSD pe Bejinariu, Robert Negoiţă nu a fost prietenul meu

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, luni, la conferinţa de alegeri a PSD Sector 2, că a avut o relaţie foarte proastă cu Eugen Bejinariu, pe care a vrut să-l dea afară din partid, el arătând că nici Robert Negoiţă nu a fost prietenul său.

234 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Am vrut să-l dau afară din PSD pe Bejinariu, Robert Negoiţă nu a fost prietenul meu

Eugen Bejinariu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Marian Vanghelie a făcut această declaraţie în condiţiile în care, luând parte la conferinţa de alegeri a PSD Sector 2, a stat la prezidiu alături de Eugen Bejinariu, devenit secretar executiv al organizaţiei municipale a PSD Bucureşti şi de Robert Negoiţă, devenit vicepreşedinte al PSD şi primar al Sectorului 3.

"Am avut o relaţie foarte proastă cu Bejinariu. Am fost unul din cei care doream să-l dau afară din partid. A venit la Bucureşti să ne cunoaştem, iar azi este unul din puţinii oameni seroşi din acest partid. Pentru acest lucru mi-am dat seama că am greşit în viaţă", a spus Vanghelie, în condiţiile în care Bejinariu stătea pe scaunul din dreapta sa.

Vanghelie a făcut apel la reconciliere.

"Trebuie să vedem cum facem să nu mai greşim. Mi-am dat seama că munca unui om de 10-15 ani se poate nărui doar pentru că unii cred nu ştiu ce. Vreau să fac echipă cu doamna Andronescu, nu să ne dezbinăm, nu să ne batem cu Robert Negoiţă, care nu a fost prietenul meu, dar care merită respectat pur şi simplu pentru că a câştigat primăria", a spus Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici