Vanghelie: Decizia PSD Ilfov e pripită, nu avea rost să creăm din Pandele o vedetă

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că decizia PSD Ilfov privind suspendarea din partid a primarului oraşului Voluntari, Florentin Pandele, pentru un an, este "pripită", el apreciind că nu are rost ca Pandele să fie transformat într-o vedetă.

27 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Decizia PSD Ilfov e pripită, nu avea rost să creăm din Pandele o vedetă

Vanghelie: Decizia PSD Ilfov e pripită, nu avea rost să creăm din Pandele o vedetă (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Întrebat dacă acţiunile şi criticile lui Pandele la adresa sa au motivat decizia de suspendare, Vanghelie a răspuns negativ.

"Am spus, inclusiv acolo (la Consiliul Naţional - n.r.) după ce s-a terminat şedinţa, că eu am încercat sub o formă de echilibru să-i rog să se depăseaşcă acest lucru până după Congres. Din punctul meu de vedere - nu ştiu ce hotărâre au luat - cred că este pripită şi greşită. Pandele trebuia lăsat să se termine Congresul şi după aceea să se întâmple ceea ce doreau ei să se întâmple cu el. Acesta este punctul meu de vedere. N-avea rost să creăm o vedetă din Pandele, o vedetă care nu există", a precizat Vanghelie.

El a menţionat că a fost coordonatorul PSD Ilfov doar în perioada campaniei electorale.

"Acolo au fost discuţii de aproape o lună de zile. Au fost nişte tensiuni. Organizaţia este de sine stătătoare, conform Statutului, şi are dreptul să-şi spună punctele de vedere în Birourile Executive, în Consiliile Judeţene, exact ca orice organizaţie. Eu nu coordonez activitatea şi iau deciziile în numele organizaţiei. Eu vă spun - la 8.30 am plecat de la zapadă, nici n-am apucat să dorm, am venit un pic şi plec înapoi. Numai domnul Pandele nu mă interesează", a mai spus Vanghelie.

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a fost suspendat pentru un an din PSD, a decis, luni, Biroul Permanent al PSD Ilfov, care i-a reproşat atitudinea faţă de membrii organizaţiei şi faţă de conducerea acesteia, precum şi menţinerea unei atmosfere tensionate în filială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici