Vanghelie: Delegaţii PSD Bucureşti în CEX au votat împotriva unei alieri cu PDL

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, după ce Comitetul Executiv Central al PSD a decis să negocieze cu PDL formarea guvernului, că 9 din cele 17 voturi împotrivă au provenit de la delegaţii filialei bucureştene.

18 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Delegaţii PSD Bucureşti în CEX au votat împotriva unei alieri cu PDL

Vanghelie: Delegaţii PSD Bucureşti în CEX au votat împotriva unei alieri cu PDL (Imagine: Mediafax Foto)

Vanghelie a spus că reprezentanţii PSD Bucureşti şi-au menţinut mandatul primit de la organizaţia PSD din Capitală şi au votat împotriva unei alianţe la guvernare cu PDL şi rămânerea în opoziţie.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că social-democraţii vor începe negocierile cu PDL pentru formarea Guvernului, conform deciziei Comitetului Executiv al partidului, precizând că o condiţie este neparticiparea UDMR la guvernare.

"Avem primul mandat de negociere cu cei de la PDL", a spus Geoană, menţionând că în favoarea acestei decizii s-au exprimat, în CEx, peste 40 de voturi. El a precizat că 17 membri ai CEx au votat "împotrivă".

Citeşte şi:

PSD începe negocierile cu PDL pentru formarea Guvernului

Marko Bela se declară convins că PDL nu se va dezice de UDMR

Boc: Din acest moment nu este exclusă nicio variantă de guvernare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici