Vanghelie: E normal ca Antonescu să caute o formulă de deschidere către toate partidele

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, că este normal ca liderul PNL, Crin Antonescu, să caute o formulă de "deschidere" către toate partidele, referindu-se la declaraţia acestuia privind posibile negocieri cu PDL, condiţionate de desemnarea unui premier liberal.

14 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: E normal ca Antonescu să caute o formulă de deschidere către toate partidele

Vanghelie: E normal ca Antonescu să caute o formulă de deschidere către toate partidele (Imafine: Mediafax Foto)

"Declaraţia sa, în calitate de lider la PNL, este normal să aibă o deschidere şi să se caute formule, în caz că se va dovedi că Traian Băsescu a câştigat alegerile corect, să caute o deschidere cu toate partidele", a precizat Vanghelie.

El a adăugat că Antonescu a vrut, indirect, să transmită că se discută "degeaba", întrucât, în opinia sa, nimeni nu mai are încredere în Traian Băsescu.

"Îl cunosc toţi pe Traian Băsescu. Nu cred că cineva din România, cel puţin din sistemul politic, mai are încredere în Traian Băsescu", a adăugat Vanghelie.

El a precizat că Traian Băsescu nu va redeveni preşedinte al României, întrucât a fraudat alegerile prezidenţiale.

Vanghelie a precizat că acordul politic între PSD şi PNL există, ca şi majoritatea formată în jurul celor două partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici