Vanghelie întrebat dacă decizia CExN e justă: Sunt tot felul de cuvinte în DEX, unele le poţi înţelege

Marian Vanghelie a fost întrebat, marţi, dacă decizia CExN privind conducerea PSD Bucureşti este justă, el răspunzând că "sunt tot felul de cuvinte din astea în DEX, unele le poţi înţelege şi altele nu le poţi înţelege".

499 afișări
Imaginea articolului Vanghelie întrebat dacă decizia CExN e justă: Sunt tot felul de cuvinte în DEX, unele le poţi înţelege

Vanghelie întrebat dacă decizia CExN e justă: Sunt tot felul de cuvinte în DEX, unele le poţi înţelege (Imagine: Mediafax Foto)

Îmtrebat dacă decizia CExN este una justă, Vanghelie a evitat un răspuns direct, afirmând: "Sunt tot felul de cuvinte din astea în DEX, unele le poţi înţelege şi altele nu le poţi înţelege".

Vanghelie a mai spus că el a câştigat cu PSD Bucureşti ultimele alegeri pe Capitală, în faţa lui Traian Băsescu.

"Poate să se considere că se va optimiza scorul la alegeri. Se discută tot felul de formule sociologice raportat la numărul populaţiei, cam câţi elevi, studenţi, profesori universitari. Sunt diverse analize care se pot face şi cred că trebuie să fim atenţi şi să avem o deschidere totală privitor la aceste analize", a spus Vanghelie.

Întrebat dacă mai este preşedinte al PSD Bucureşti, Vanghelie a răspuns: "Puneţi un titlu acolo: Marian Vanghelie lider".

Marian Vanghelie a afirmat, luni seară, într-o emisiune la B1 TV, că nu poţi să conduci organizaţia PSD Bucureşti dacă nu eşti bun, pentru că în caz contrar "te ejaculează, adică te ejectează".

"Eu sunt de 17 ani în partid şi îmi aduc aminte că şi atunci era o problemă. Organizaţia de Bucureşti nu ai cum să o modifici, nu ai ce să-i faci. Nu merge la organizaţia de Bucureşti să fie un pămpălău", a afirmat Vanghelie.

"Nu poţi să conduci organizaţia de Bucureşti decât dacă poţi şi dacă eşti bun, că altfel te ejaculează imediat. Te ejaculează... Adică te ejectează", a mai spus Marian Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici