Vanghelie: Pactul de coabitare nu a fost o greşeală; greşeală a fost suspendarea lui Băsescu

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, vineri, că el face parte dintre cei care nu cred că pactul de coabitare a fost o greşeală, dar că el consideră că a fost o greşeală suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

187 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Pactul de coabitare nu a fost o greşeală; greşeală a fost suspendarea lui Băsescu

Marian Vanghelie (Imagine: Bogdan Stamatin / Mediafax Foto)

"Eu fac parte din cei care nu cred că pactul de coabitare a fost o greşeală", le-a spus Vanghelie reprezentanţilor PSD la "Atelierul pentru muncă şi relaţia cu sindicate", afirmând că era nevoie de acest lucru, "după toată nebunia care a existat".

Vanghelie a mai spus că el consideră că a fost o greşeală încercarea de suspendare a preşedintelui, şi prima, şi a doua, arătând că prima dată a susţinut-o deoarece era "mai tânăr şi mai prost".

"Eu cred că după toată nebunia care a existat... şi eu cred că a fost o greşeală că am vrut să-l suspendăm. A fost şi prima dată, a fost şi a doua dată. Prima dată am susţinut, că am fost mai tânăr şi mai prost. Astăzi cred că trebuie să facem de aşa manieră să întrebăm cu subiect şi predicat: domnule preşedinte sunteţi de acord (...), consideraţi că aceste proiecte sunt vitale pentru România? Veniţi şi semnaţi acest pact alături de noi pentru România. Altfel, unde ajungem? Dacă preşedintele se duce la Bruxelles într-un fel, premierul în America în alt fel, nu ne ajută cu nimic", a mai spus Vanghelie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici