Vanghelie: Vom încerca miercuri să-l atragem pe Diaconescu în echipă, ca prim-vicepreşedinte

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat marţi seară că decizia lui Cristian Diaconescu privind funcţia la care va candida la Congresul extraordinar ar putea fi luată miercuri la conferinţa extraordinară a organizaţiei, unde este şi acesta invitat.

29 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Vom încerca miercuri să-l atragem pe Diaconescu în echipă, ca prim-vicepreşedinte

Vanghelie: Vom încerca miercuri să-l atragem pe Diaconescu în echipă, ca prim-vicepreşedinte (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează afirmaţia lui Diaconescu, că îşi menţine intenţia de a candida la şefia PSD, deşi cu câteva ore în urmă transmisese, potrivit vice-preşedintelui Rodica Nassar, că renunţă şi se va alătura echipei propuse de Mircea Geoană, Vanghelie a răspuns: "Eu nu am spus că el a declarat că se va retrage, ci că îl susţinem pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. Vom încerca şi mâine (miercuri, la conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti - n.r.) să-l atragem în această echipă, în calitate de prim-vicepreşedinte".

Întrebat dacă anunţul făcut marţi seară de Rodica Nassar a fost urmare a unei neînţelegeri cu Diaconescu, Vanghelie a răspuns: "Nu vreau să comentez, sunt amândoi colegii mei. Poate să fie şi o neclaritate, nu-mi dau seama".

El a mai spus că Diaconescu este invitat la conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti de miercuri şi că aşteaptă ca acesta să ia cuvântul şi să anunţe o decizie "într-un fel sau altul".

"Eu ţin foarte mult la Cristi. Am nevoie de o echipă performantă, am nevoie şi de el în echipă, să un mesaj de unitate, nu disoluţie", a mai spus Vanghelie.

Cristian Diaconescu îşi va retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD şi va candida pentru cea prim-vicepreşedinte în echipa lui Mircea Geoană a anunţat, marţi seară, vicepreşedintele PSD Rodica Nassar, informaţie confirmată de Marian Vanghelie.

Liderul PSD Cristian Diaconescu a declarat, marţi seară, la Antena 2, după ce Rodica Nassar a anunţat retragerea sa din cursa pentru şefia PSD, că momentan este candidat la prima funcţie în partid şi că îl irită cei care îi anticipează deciziile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici