Veste bună pentru bucureştenii care pleacă în vacanţă. Aceştia pot face teste COVID-19 gratuit

Bucureştenii care pleacă în vacanţă pot face teste COVID-19 gratuit, după ce consilierii au aprobat, miercuri, proiectul „Testăm pentru Bucureşti".

4120 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru bucureştenii care pleacă în vacanţă. Aceştia pot face teste COVID-19 gratuit

Veste bună pentru bucureştenii care pleacă în vacanţă. Aceştia pot face teste COVID-19 gratuit

Bucureştenii care călătoresc în scop turistic, dar şi cei care rămân acasă pot cere înscrierea în proiectul Primăriei Capitalei prin care vor fi testaţi gratuit pentru depistarea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Testarea se realizează folosind aparate RT-PCR.

După aprobarea proiectului, începând de joi, bucureştenii interesaţi se pot înscrie pentru a fi testaţi gratuit de către Primăria Capitalei, prin ASSMB, la adresa de email vacanta2020@pmb.ro.

„Doresc să subliniez faptul că avem 43 de puncte de testare, cu o capacitate de 1.500 de teste pe zi! Nu vom aglomera punctele de testare, pentru ca Primăria Capitalei, prin ASSMB, a achiziţionat, din timp, 5 noi aparate de testare RT–PCR”, a declarat Gabriela Firea.

Primăria Capitalei are deja în derulare mai multe programe de testare a bucureştenilor asimptomatici din mai multe categorii socio-profesionale, iar acum numărul beneficiarilor proiectului „Testăm pentru Bucureşti!" va fi astfel suplimentat cu 9.000.

Noul regulament de înscriere va fi finalizat şi făcut public în termen de două zile de la aprobarea în CGMB a modificării proiectului „Testăm pentru Bucureşti".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici