Vezi aici ce avere are Teo Trandafir

Deputata PDL Teodora (Teo) Trandafir este proprietara unui teren de 1800 de metri pătraţi şi a unei case în localitatea Drăgăneşti-Vlaşca (Teleorman), conform declaraţiei de avere, postate pe site-ul Camerei Deputaţilor.

225 afișări
Imaginea articolului Vezi aici ce avere are Teo Trandafir

Vezi aici ce avere are Teo Trandafir (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Trandafir mai deţine un apartament în Bucureşti, este titulara a trei conturi bancare însumând 7197 de euro, în schimb nu are în proprietate niciun autoturism.

Conform declaraţiei de interese, Trandafir este acţionar unic sau acţionar la trei societăţi comerciale.

Teodora Trandafir a depus, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, într-o sesiune solemnă, jurământul de credinţă către ţară şi popor în calitate de deputat PDL, după ce mandatul său de deputat a fost validat de către Comisia de validare a Camerei Deputaţilor, raportul întocmit de aceasta întrunind 243 de voturi "pentru", 3 voturi "împotrivă" şi 2 abţineri.

Ea a câştigat alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor organizate în 25 aprilie în Colegiul 19 Bucureşti, cu 54,02% din voturi, în timp ce reprezentantul PSD+PC, Liliana Mincă, a primit 45,98% din voturi. Prezenţa la vot a fost de 14,65%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici