Vezi aici pentru ce au votat principalii lideri politici - GALERIE FOTO

Secţiile de votare din ţară s-au deschis, duminică, la ora 7.00, peste 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot fiind aşteptaţi la urne să aleagă şeful statului pentru un mandat de cinci ani. Principalii lideri politici şi-au exercitat deja dreptul la vot.

108 afișări
Imaginea articolului Vezi aici pentru ce au votat principalii lideri politici - GALERIE FOTO

Vezi aici cum au votat principalii lideri politici - GALERIE FOTO

Preşedintele Traian Băsescu a votat, duminică, la Colegiul economic A.D. Xenopol din Bucureşti, el spunând "Să fie cu noroc!", în momentul în care a introdus buletinul în urnă.

Băsescu a venit la secţia de votare împreună cu soţia sa şi cu cele două fiice.

Traian, Maria şi Elena Băsescu

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, duminică, după ce a votat la Liceul Jean Monnet din Bucureşti, că încă nu a primit niciun cadou de Moş Nicolae, dar că speră să primească ceva duminică seară.

Mircea Geoană

Premierul desemnat Liviu Negoiţă a declarat, duminică dimineaţă, după ce şi-a exercitat dreptul de vot la Şcoala generală 81 din Bucureşti, că a optat pentru "un preşedinte sincer şi puternic", de care România are nevoie în următorii cinci ani.

Liviu Negoiţă

Premierul interimar Emil Boc a declarat, duminică, după ce a votat la o secţie din Cluj, că a optat pentru un preşedinte care să continue procesul de modernizare a ţării, şi nu unul care "să întoarcă România cu faţa spre trecut".

Emil Boc

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, duminică, după ce şi-a exercitat dreptul la vot, că a optat pentru "echipa" sa, afirmând că aşteaptă ca viitorul şef al statului să fie "un adevărat preşedinte pentru români".

Klaus Iohannis

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, duminică, după ce a votat la Liceul Jean Monnet din Bucureşti, că a votat pentru schimbare şi că speră că vor merge la urne cât mai mulţi români.

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a votat, duminică dimineaţă, pentru a-i ajuta pe români să scape de criză.

Ludovic Orban

Preşedintele executiv al UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică, după ce şi-a exprimat dreptul constituţional, că a votat pentru "Proiectul Iohannis", pentru dezvoltarea durabilă a ţării şi pentru echilibru în societatea românească.

Kelemen Hunor

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea a votat, duminică dimineaţă, la Colegiul Gheorghe Lazăr din Bucureşti, pentru "ca România să rămână pe drumul modernizării şi pentru ca niciodată să nu ne întoarcem la o democraţie originală".

Elena Udrea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici