Vicepremierul Dan Barna le-a promis elevilor că vor beneficia în continuare de transport gratuit

Vicepremierul Dan Barna s-a întâlnit, joi, cu o parte din membrii Consiliului Naţional al Elevilor care au protestat în faţa Guvernului faţă de eliminarea transportului gratuit.

805 afișări
Imaginea articolului Vicepremierul Dan Barna le-a promis elevilor că vor beneficia în continuare de transport gratuit

Sursa foto: Mediafaxfoto

Dan Barna a discutat despre ce urmează să se întâmple cu transportul feroviar pentru elevi.

„I-am asigurat că vor beneficia în continuare de gratuitate şi că Guvernul ţine cont în noul buget de nevoia celor peste 400.000 de elevi navetişti de a ajunge la şcoală şi de dificultatea cu care mulţi elevi se confruntă când vine vorba de a călători din localitatea de domiciliu spre localitatea unde învaţă”, a spus Barna.

Discuţiile vicepremierului cu elevii au mai vizat şi criteriile programului Euro 200 de achiziţie de calculatoare de către elevi şi despre sistemul de burse şcolare şi cum poate acesta să fie îmbunătăţit din perspectiva elevilor.

„Ca o notă personală, e întotdeauna un lucru bun când tinerii nu numai că îşi cunosc drepturile dar găsesc timpul şi energia să discute şi să argumenteze despre ele. Întâlnirea de azi (joi – n.r.) mi-a dat speranţă. E un semn că ţara asta are un viitor şi acesta va fi mai bun decât trecutul ei”, a mai spus Dan Barna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici