Vicepremierul nominalizat, Dan Nica, va fi audiat de două comisii

Vicepremierul nominalizat, Dan Nica, va fi audiat sâmbătă de membrii Comisiilor economice şi de politică externă din Camera Deputaţilor şi Senatului, la solicitarea PNL şi UDMR, a anunţat sâmbătă, chestorul Senatului, Ioan Chelaru.

19 afișări
Imaginea articolului Vicepremierul nominalizat, Dan Nica, va fi audiat de două comisii

Vicepremierul nominalizat, Dan Nica, va fi audiat de două comisii (Imagine: Mediafax Foto)

"A existat şi o solicitare a partidelor de opoziţie ca domnul Dan Nica, care nu era repartizat la nicio comisie, să fie audiat de măcar două comisii. În final s-a stabilit ca dumnealui să fie audiat de membrii comisiei economică şi ai celei de politică externă", a anunţat sâmbătă dimineaţă, după şedinţa birourilor permanente reunite ale Camerei Seputaţilor şi Senatului, chestorul Senatului, Ioan Chelaru.

El a mai declarat că, sâmbătă, începând cu ora 12.00, miniştrii propuşi vor fi audiaţi în comisiile permanente de specialitate, recomandarea conducerilor două camere legislative fiind ca audierile să se finalizeze în cursul zilei de sâmbătă.

"Există recomandări din partea Birourilor Permanente, pentru a nu se ajunge la şedinţe extrem de lungi, ca într-o oră, o oră şi jumătate, candidaţii pentru miniştri să fie audiaţi şi comisiile să redacteze rapoarte favorabile sau nefavorabile, în raport de cum se prezintă domnii miniştri", a mai spus Chelaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici