Vicepreşedinte Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor: Ceea a încercat Stalin nu va reuşi Putin

Vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, Bogdan Rodeanu, a reacţionat după ce Rusia a acuzat România şi Polonia că au trimis mercenari în Ucraina: ” români sunt parte din sutele de mii de ucraineni cu cetăţenie română. Ceea a încercat Stalin nu va reuşi Putin”.

4188 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor: Ceea a încercat Stalin nu va reuşi Putin

Vicepreşedinte Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor: Ceea a încercat Stalin nu va reuşi Putin

„Rusia acuză România şi Polonia că au trimis cei mai mulţi mercenari în Ucraina, alături de SUA şi Canada. Cine sunt <mercenarii> români? Sunt parte din sutele de mii de ucraineni cu cetăţenie română. <Mercenarii> români sunt parte dintre aceia care îşi riscă vieţile pentru a lupta, pentru a apăra şi pentru a reda libertatea. Aceştia nu sunt alţii decât nepoţii şi strănepoţii celor pe care Stalin nu a reuşit să-i omoare în Basarabia şi Bucovina şi nici să-i strămute, definitiv, în Siberia. Sunt militarii care apără un popor şi care vor continua lupta, sub steagul ţării lor. Sunt cei care nu au uitat ce înseamnă Cizma Armatei Roşii peste familiile şi vieţile bunicilor lor”, scrie luni pe Facebook vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, Bogdan Rodeanu (USR).

El afirmă că „ceea a încercat Stalin nu va reuşi Putin”.

„Ceea ce vrea Rusia nu este decât o speranţă marcată de ameninţări şi violenţe. Ucraina nu este singură, Ucraina nu va ceda, Ucraina este apărată şi îşi va continua lupta pentru libertate, pentru democraţie şi pentru viaţă, în numele lumii civilizate”, conchide Rodeanu.

România s-ar afla, alături de Polonia, Statele Unite şi Canada, printre ţările care ar fi trimis cei mai mulţi „mercenari" să lupte pentru Armata Ucrainei, susţine Ministerul rus al Apărării, citat de agenţia de presă rusă Tass.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici