Vicepreşedinte PSD, despre o posibilă candidatură a Gabrielei Firea la prezidenţiale: Oricine e liber să candideze

Vicepreşedintele PSD Doina Pană a declarat, referitor la o posibilă candidatură a Gabrielei Firea la prezidenţiale, că aceasta ar trebui să îşi ducă mandatul până la capăt la Primăria Capitalei, precizând însă că „oricine este liber, dacă doreşte, să candideze”.

346 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte PSD, despre o posibilă candidatură a Gabrielei Firea la prezidenţiale: Oricine e liber să candideze

Vicepreşedinte PSD, despre o posibilă candidatură a Gabrielei Firea la prezidenţiale: Oricine e liber să candideze

Întrebată, duminică la Antena 3, dacă o înscriere în cursa pentru prezidenţiale a Gabrielei Firea ar încurca PSD, Doina Pană a răspuns: Nu. Din punctul meu de vedere doamna Firea trebuie să îşi vadă de Bucureşti şi bucureşteni, pentru că acesta este rolul dumneai acolo. Ar trebui să îşi ducă mandatul la capăt, să facă cât mai multe pentru bucureşteni, dar oricine este liber, dacă doreşte, să candideze”.

Chestionată dacă Firea va fi exclusă din PSD, Doina Pană a spus că nu vede de ce s-ar întâmpla acest lucru, în contextul în care în trecut primarul general al Capitalei a fost mai agresivă în trecut, iar social-democraţii nu au luat o decizie de excludere din partid.

„Nu, nu văd de ce ar fi dată afară doamna Firea din partid. Dumneai a făcut la un moment dat, mi-aduc aminte, mult mai multă gălăgie şi a fost mult mai agresivă decât o face acum şi totuşi nu s-a întâmplat acest lucru”, a conchis Pană.

Reacţia Doinei Pană vine după ce Gabriela Firea a declarat, sâmbătă, că nu s-a gândit în această perioadă dacă va candida sau nu pentru prezidenţiale deoarece e prematur, însă a precizat că sunt momente când şi-ar dori să candideze împotriva lui Liviu Dragnea oriunde se va duce el.

De asemenea, întrebată dacă va părăsi PSD, după ce preşedintele TSD Gabriel Petrea a postat, vineri pe Facebook, o poză în care apare alături de primarul general , fostul vicepremier Paul Stănescu şi Marian Neacşu, exclus anul trecut din partid, Firea a spus că rămâne membru al formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici