Vicepreşedinte UDMR: Intrarea la guvernare a PSD este o variantă

Vicepreşedintele executiv al UDMR Laszlo Borbely a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu-Mureş, că intrarea PSD la guvernare este "o variantă.

3 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte UDMR: Intrarea la guvernare a PSD este o variantă

Vicepreşedinte UDMR: Intrarea la guvernare a PSD este o variantă

"În momentul actual, nu văd posibilă, în această lună, o asemenea înţelegere. Nu ştiu la anul, dar cel mai important pentru coaliţia guvernamentală este să aibă sprijin parlamentar. Atunci trebuie să stai de vorbă cu principalul partid de opoziţie”, a declarat Borbely, întrebat dacă vede posibilă o cooptare a PSD la guvernare, în această lună.

Ministrul s-a declarat "convins” că Guvernul Tăriceanu "va duce până la alegeri frâiele guvernării".

El a spus că în situaţia actuală trebuie să discutată în primul rând susţinerea bugetului pe anul viitor. "În funcţie de cum ne vom putea înţelege la buget, nu văd niciun impediment să se discute între coaliţia guvernamentală, care este la putere şi nu are majoritate parlamentară, cu opoziţia. Această intrare la guvernare a PSD este o variantă”, a spus Borbely.

PSD şi PNL s-au întâlnit, joi seara, la nivel de lideri, pentru a discuta amendamentele pentru care social-democraţii condiţionează votul în Parlament asupra proiectului de buget pe 2008, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse care au participat la întâlnire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici