Vicepreşedintele PNL: Cherecheş, propus spre excludere în unanimitate. La Bot au fost două voturi împotrivă

Vicepreşedintele PNL, Mihai Voicu, a declarat luni, la finalul şedinţei BPC a partidului, că propunerea de excludere a primarului de Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost adoptată în unanimitate, iar în cazul deputatului Octavian Bot au fost înregistrate două voturi împotrivă.

719 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele PNL: Cherecheş, propus spre excludere în unanimitate. La Bot au fost două voturi împotrivă

Octavian Bot (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

"În privinţa domnului Cherecheş propunerea – nu este încă o excludere, Delegaţia Permanentă o va putea aproba – a fost aprobată în unanimitate. În ceea ce priveşte propunerea care îl priveşte pe domnul deputat Bot, a fost aprobată cu două voturi împotrivă", a precizat Mihai Voicu.

El a menţionat că argumentele în favoarea excluderii celor doi au fost prezentate sub forma unor declaraţii publice şi articole de presă "care au fost considerate motive suficiente pentru a face această propunere".

Biroul Politic Central al PNL a votat, luni, propunerile pentru excluderea din partid a primarului de Baia Mare, Cătălin Cherecheş, şi a deputatului Octavian Bot, urmând ca decizia finală în acest caz să fie luată de către Delegaţia Permanentă a partidului, au declarat surse din conducerea PNL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, luni, că pentru şedinţa BPC au fost înregistrate două solicitări de excludere din partid, formulate de filiale ale PNL.

"S-au făcut două propuneri de excludere, a primarului Cătălin Cherecheş de la Baia Mare – propunere făcută de Biroul Judeţean Maramureş – şi excluderea domnului Octavian Bot, făcută de preşedintele organizaţiei Bihor, Cornel Popa", a susţinut Antonescu, în momentul în care a părăsit şedinţa conducerii PNL.

Ulterior, în absenţa liderului PNL, conducerea partidului a decis să aprobe propunerile privind excluderea celor doi, urmând ca validarea acestei măsuri să fie făcută în Delegaţia Permanentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici