Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu: Nu s-a decis încă cine va fi ministrul Justiţiei. Victor Ponta - nu e o soluţie

Vicepreşedintele PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, a declarat, miercuri, la o conferinţă de presă, că încă nu s-a decis în cadrul coaliţiei de guvernare cine va fi următorul ministru al Justiţiei, adăugând că Victor Ponta nu este o soluţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

373 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu: Nu s-a decis încă cine va fi ministrul Justiţiei. Victor Ponta - nu e o soluţie

Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu: Nu s-a decis încă cine va fi ministrul Justiţiei; Ponta - nu e o soluţie

Stănescu a afirmat că Ponta ar putea ocupa orice alt post în Guvernul Grindeanu, în afară de cel de ministru al Justiţiei.

"Lucrurile sunt împărţite, n-avem o soluţie. Eu spun categoric nu, Victor Ponta n-ar fi o soluţie pentru Ministerul Justiţiei. Pe de altă parte, Victor Ponta oricând poate face parte din Guvernul Grindeanu ca ministru, dar nu la Justiţie. Eu, unul, m-aş opune dacă ar exista această propunere. Victor Ponta este un membru de partid valoros, fost preşedinte al partidului şi poate fi pus ministru la foarte multe ministere din Guvernul Grindeanu”, a declarat Stănescu.

Ministrul Muncii, Lia Vasilescu, declara, luni, la B1 Tv, că este posibil ca Ponta să intre în Guvernul Grindeanu, preluând portofoliul Justiţiei, ea comentând astfel informaţiile apărute în presă, pe surse, potrivit cărora Ponta s-ar fi întâlnit în cursul zilei de luni, la Guvern, cu premierul Grindeanu.

Fostul premier Victor Ponta declara, marţi, că nu i-a propus nimeni să fie ministru al Justiţiei, el arătând că nu îşi doreşte deloc acest post întrucât ultima dată când a deţinut acest portofoliu a făcut numai greşeli.

"Am spus că nu mă mai interesează şi nu mai răspund la toate prostiile şi bârfele din piaţă. Dar pentru că oameni serioşi m-au întrebat azi (marţi, n.r) trebuie să precizez : nu mi-a propus nimeni să fiu Ministrul Justiţiei şi nu îmi doresc absolut deloc aşa ceva ! Clar? ( ultima dată când am am fost Ministru al Justiţiei am făcut numai greşeli!", a scris Ponta pe contul său de socializare.

Victor Ponta a ocupat portofoliul Justiţiei, ca interimar, de două ori, după plecarea Monei Pivniceru şi a lui Robert Cazanciuc.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici