Viceprimar cercetat după ce ar fi bătut un bărbat pe motiv că nu a păzit afişe electorale

Viceprimarul oraşului vasluian Murgeni, Mihai Borş, este cercetat penal de poliţişti sub acuzaţia de loviri sau alte violenţe, după ce ar fi bătut un paznic pe motiv că nu ar fi păzit afişele electorale lipite în zona unei societăţi din localitate.

235 afișări
Imaginea articolului Viceprimar cercetat după ce ar fi bătut un bărbat pe motiv că nu a păzit afişe electorale

Viceprimar cercetat după ce ar fi bătut un bărbat pe motiv că nu a păzit afişe electorale

În plângerea depusă la poliţie, paznicul, în vârstă de 47 de ani, susţine că a fost lovit cu pumnii în faţă de către viceprimarul oraşului Murgeni, Mihai Borş, în timp ce îşi făcea serviciul de pază la o societatea comercială din localitate.

În urma agresiunii, bărbatul a ajuns la spital cu faţa plină de sânge, el primind îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa.

"Bărbatul a reclamat că în timp ce efectua serviciul de pază la un depozit de materiale de construcţie a fost lovit de reprezentantul unei alianţe politice, pe motiv că ar fi refuzat să răspundă solicitării de a avea în grijă afişele electorale lipite în zona respectivă. Reclamantul a mers la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără însă a fi necesară internarea acestuia. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, Mihaela Ştraub.

De partea cealaltă, viceprimarul Mihai Borş spune că a avut o discuţie "aprinsă" cu paznicul, dar că nu l-a agresat şi că, de fapt, acesta s-ar fi împiedicat şi s-a lovit cu faţa de o maşină parcată în zonă.

"Într-adevăr, am avut o discuţie mai aprinsă cu acest individ, însă doar i-am vorbit urât, fără să-l lovesc. Nici nu aş fi avut cum să dau cu pumnul, în condiţiile în care sunt operat la mână şi am o tijă metalică. Când am avut discuţia, omul se afla la vreo 400 de metri de locul de muncă, într-o zonă în care lipisem nişte afişe electorale, dar care fuseseră rupte, posibil chiar de el. Când m-am răstit la acest individ, a încercat să plece, moment în care s-a împiedicat şi a căzut cu faţa de capota unei maşini parcată acolo", a declarat viceprimarul Mihai Borş.

Paznicul care a depus plângere la poliţie este simpatizant al PDL, în timp ce viceprimarul Mihai Borş este membru PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici