Victor Ponta, dat dispărut, reapare cu o postare revanşardă: "S-a chinuit să intre fraudulos sub un nume fals in contul meu PRIVAT de Instagram"

Dat dispărut de unele televiziuni, pentru lipsa de reacţie după capturarea prietenului său, Sebastian Ghiţă, deputatul PSD Victor Ponta a scris pe contul său de Facebook, că a fost fugit în vacanţă.

18809 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta, dat dispărut, reapare cu o postare revanşardă: "S-a chinuit să intre fraudulos sub un nume fals in contul meu PRIVAT de Instagram"

Victor Ponta, dat dispărut, reapare cu o postare revanşardă: S-a chinuit sa intre fraudulos sub un nume fals in contul meu PRIVAT de Instagram

"M-am intors acasa dupa cateva zile minunate petrecute cu familia in Vacanta de Paste ( cum probabil au facut multi alti locuitori ai Romaniei, Europei si Planetei) - luni sunt la birou la Parlament.

Si am aflat dintr-o sursa jurnalistica serioasa ca "am disparut" - evident alaturi de Ghita . Ups ! Am disparut acasa- asta da stire😂.
Am mai aflat ca un jurnalist ( jurnalista) s-a chinuit sa intre fraudulos sub un nume fals in contul meu PRIVAT de Instagram (cam ilegal) - acum a trebuit sa il inchid / de acolo mi-a furat o poza cu mine si fiica mea minora ( furt este conform legii cand contul este inchis - inaccesibil publicului) / a folosit fotografia cu fiica mea de 9 ani la televizor ( ceea ce este sanctionat de CNA) / a pus un titlu stupid ( ceea ce nu este deloc ilegal) / si a scris titlul cu litere atat de mari incat cu greu mai puteai vedea scris mic mic de tot ca urmeaza sa fie in direct Insusi Liviu Dragnea ( ceea ce este o greseala politica grava😁)!

Dincolo de faptul ca sunt "disparut" acasa povestea este doar de o prostie comica. Cu singura observatie ca i-am cunoscut personal pe patroana si seful celui care a publicat fotografia - si toti sunt parinti de fete minore. Daca cineva le fura o poza cu fetita din vacanta si o dadea in presa ar fi spus pe buna dreptate ca este o mare murdarie! Curata murdarie", a scris Ponta pe FB. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici