Cât câştigă un parcagiu în Capitală. Un deputat propune pedepse DRASTICE pentru a opri fenomenul

Deputatul liberal Ovidiu Raeţchi cere ca parcagii să fie băgaţi la închisoare. Acesta crede că amenda nu îi mai sperie pe parcagii care cer ilegal bani şi propune pedepse mai aspre pentru aceştia. Pe de altă parte, poliţia le transmite şpferilor să nu le mai dea bani parcagiilor pentru a descuraja acest fenomen.

4774 afișări
Imaginea articolului Cât câştigă un parcagiu în Capitală. Un deputat propune pedepse DRASTICE pentru a opri fenomenul

Cât câştigă un parcagiu în Capitală. Un deputat propune pedepse DRASTICE pentru a opri fenomenul

Deputatul liberal Ovidiu Raeţchi crede că tocmai frica de puşcărie i-ar putea lăsa fără loc de muncă pe parcagii, informează Promotor.

„Într-o primă etapă să vorbim de zile de lucru în folosul comunităţii; într-o a doua etapă să existe eventual o pedeapsă cu suspendare şi abia într-o a trei etapă să se pună problema de o pedeapsă de la 6 luni la un an. Eu sper să nu se ajungă acolo”, afirmă Ovidiu Raeţchi, deputat PNL.

„Un parcagiu poate câştiga într-o lună muncind trei ore pe zi aproximativ 4.000 de lei”, spune Răzvan Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale, conform Digi24.

CITEŞTE ARTICOLUL COMPLET PE PROMOTOR.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici