Victor Ponta: Sorin Grindeanu susţine Europa unită, care nu mai există. Klaus Iohannis votează cum e faxul de la Berlin

Fostul premier Victor Ponta i-a criticat, miercuri, pe actualul premier Sorin Grindeanu, despre care a spus că susţine Europa unită, care nu mai există, şi pe şeful statului, Klaus Iohannis, care votează "cum vine faxul de la Berlin", el arătând că ar opta pentru alăturarea la Grupul de la Vişegrad.

1471 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta: Sorin Grindeanu susţine Europa unită, care nu mai există. Klaus Iohannis votează cum e faxul de la Berlin

Victor Ponta: Sorin Grindeanu susţine Europa unită, care nu mai există. Klaus Iohannis votează cum e faxul de la Berlin

„Ce aş face eu? Că ce face domnul Grindeanu - înţeleg că susţine Europa unită, care nu mai există. Eu aş face mâine cerere să ne alăturăm Grupului de la Vişegrad. Dar eu, pe persoană fizică, deputatul Victor Ponta. Eu nu cred că avem altă şansă decât stând cu nişte vecini ai noştri care au şi ei un pic de curaj şi de demnitate”, a spus Ponta.

„Stând tot timpul în genunchi şi cu domnul Iohannis, care votează cum vine faxul de la Berlin, pierdem timpul”, a adăugat Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici