Videanu: Am susţinut şi susţin tot timpul o alianţă PDL-PNL

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat luni că a susţinut şi "susţine tot timpul" o alianţă PDL-PNL, arătând că el crede "într-o separare a apelor din punct de vedere ideologic şi doctrinar - pe stânga PSD cu cine vrea, pe dreapta PDL cu PNL".

20 afișări
Imaginea articolului Videanu: Am susţinut şi susţin tot timpul o alianţă PDL-PNL

Videanu: Am susţinut şi susţin tot timpul o alianţă PDL-PNL (Imagine: Andreea_Blanatui/Mediafax Foto)

"Eu am susţinut şi susţin tot timpul o astfel de alianţă. Eu cred într-o guvernare de dreapta reală, şi nu o soluţie de compromis, o guvernare de şantaj, cum a fost 2007-2008 într-un guvern de dreapta cu un program de guvernare de dreapta, cu 20% susţinere în Parlament, şantajat de PSD. Cred într-o separare a apelor din punct de vedere ideologic şi doctrinar - pe stânga PSD cu cine vrea, pe dreapta PDL cu PNL", a precizat Videanu.

El a făcut aceste declaraţii înainte de şedinţa BPN al PDL, răspunzând la întrebările ziariştilor conform cărora există tot mai multe voci în PDL care ar dori o alianţă PDL-PNL.

Europarlamentarul Cristian Preda a scris dumincă, pe blog, că PNL şi PDL ar putea forma împreună o majoritate coerentă, apreciind însă că liderul liberal Crin Antonescu greşeşte din vanitate şi amnezie când spune că nu va guverna cu nici o fracţiune a FSN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici