Videanu: Am votat pentru ca România să nu fie o ţară de doi lei, aşa cum o numesc unii

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, duminică, după exercitarea votului, că a votat pentru ca România să nu fie "o ţară de doi lei", aşa cum o numesc unii, şi a anunţat că PDL va anunţa rezultatele numărătorii paralele în jurul orei 2.00.

13 afișări
Imaginea articolului Videanu: Am votat pentru ca România să nu fie o ţară de doi lei, aşa cum o numesc unii

Videanu: Am votat pentru ca România să nu fie o ţară de doi lei, aşa cum o numesc unii (Imagine: Mediafax Foto)

"Am votat pentru ca România să nu fie o ţară de doi lei, cum o numesc unii, o ţară în care să le fie ruşine, ci o ţară în care cu toţii să ne simţim bine şi să fim cu toţii ca acasă", a declarat Videanu.

El a spus că este optimist în privinţa acestui scrutin.

"Voi merge la partid, voi monitoriza organizarea în bune condiţii a procesului electoral şi pe urmă începem numărarea paralelă a voturilor şi vom fi primii, aşa cum v-am dat şi în 2004 rezultatele, aşa vom fi primii care vă vom da rezultatele oficiale, undeva spre 1.00 - 2.00 dimineaţa", a anunţat Adriean Videanu.

Videanu a apreciat că prezenţa la vot va fi un pic mai mică decât în primul tur de scrutin.

Prim-vicepreşedintele PDL a votat împreună cu soţia sa, la Liceul Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici