Videanu: Antonescu a ratat şansa să se valideze ca lider al dreptei, altă şansă nu i se va mai oferi

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, miercuri, la sediul central al partidului, că prin acordul semnat între PNL şi PSD, Crin Antonescu a ratat şansa să se valideze ca un lider al dreptei, şansă care nu i se va mai oferi în activitatea politică.

25 afișări
Imaginea articolului Videanu: Antonescu a ratat şansa să se valideze ca lider al dreptei, altă şansă nu i se va mai oferi

Videanu: Antonescu a ratat şansa să se valideze ca lider al dreptei, altă şansă nu i se va mai oferi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Hârtia suportă orice. Din punctul meu de vedere, cred că domnul Crin Antonescu a ratat şansa să se valideze ca un lider al dreptei, şansă care nu cred că i se va mai oferi în activitatea politică. Cu alte cuvinte, politica bunului simţ s-a încheiat, din punctul meu de vedere, pentru domnul Crin Antonescu. A fost un foc de paie care s-a stins înainte de a începe", a comentat Videanu înţelegerea parafată între liberali şi sociali-democraţi.

Întrebat dacă acest acord afectează şansele lui Traian Băsescu în turul doi al prezidenţialelor, Adriean Videanu a răspuns: "Nu cred că electoratul liberal, care este un electorat informat, conform tuturor cercetărilor sociologice, are nevoie de sfaturi din partea cuiva. Judecă singur că votează cu un candidat sau altul, este opţiunea personală a militantului sau a votantului PNL, şi vom vedea rezultatul pe 6 decembrie".

Videanu s-a declarat convins că "portretul robot al candidatul pentru liberalul care votează în această ţară este Traian Băsescu şi nu Mircea Geoană".

Preşedinţii PSD şi PNL, Mircea Geoană şi, respectiv, Crin Antonescu, au semnat, miercuri, acordul de colaborare între cele două partide, prin care liberalii îl vor susţine pe liderul PSD în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

De asemenea, alături de Mircea Geoană şi Crin Antonescu s-au aflat preşedintele PC, Daniela Popa, şi prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban.

În spatele acestora s-a aflat un panou pe care scria: "O singură Românie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici