Videanu: Îmi asum eşecul din Capitală, alături de Vasile Blaga

Vicepreşedintele PDL AdrianVideanu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că îşi asumă alături de candidatul partidului Vasile Blaga, eşecul în alegerile din Capitală.

12 afișări
Imaginea articolului Videanu: Îmi asum eşecul din Capitală, alături de Vasile Blaga

Videanu: Îmi asum eşecul din Capitală, alături de Vasile Blaga (Imagine: Mediafax Foto)

Videanu a afirmat că, din punct de vedere administrativ, îşi reproşează că nu a comunicat permanent cu bucureştenii, cărora trebuia să le explice beneficiile proiectelor începute în timpul mandatului său.

Candidatul independent la Primăria Capitalei Sorin Oprescu a obţinut 315.981 de voturi (56,55%), în timp ce candidatul PDL Vasile Blaga a fost votat de 242.760 (43,45%) de bucureşteni, potrivit datelor comunicate, marţi, de BEM.

Candidatul PDL la Primăria Capitalei Vasile Blaga a declarat, duminică, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, care îl dădeau câştigător pe independentul Sorin Oprescu, că îşi asumă această înfrângere.

"Astăzi, bucureştenii au ales să încredinţeze oraşul adversarului meu. Când urnele vorbesc, politicienii trebuie să tacă şi să le asculte. (...) Îmi asum această înfrângere", a spus Blaga, precizând că bătălia din campanie a fost "dură".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici