Videanu le-a spus democraţilor că nu vrea să ocupe funcţii în PDL - surse

Preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu, le-a spus, miercuri, liderilor democraţi, că nu vrea să ocupe nici o funcţie de conducere în partidul rezultat din fuziunea PD şi PLD, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrate.

1 afișare
Imaginea articolului Videanu le-a spus democraţilor că nu vrea să ocupe funcţii în PDL - surse

Videanu le-a spus democraţilor că nu vrea să ocupe funcţii în PDL - surse

Potrivit unor surse din PD, liderul democrat, Adriean Videanu, şi-ar fi anunţat câţiva colegi din partid că ia în calcul varianta de a nu mai ocupa vreo funcţie politică de conducere în noul partid format de PD şi PLD.

Funcţiile echipei de conducere interimară a PDL s-ar putea schimba, prin înfiinţarea postului de preşedinte executiv pentru Theodor Stolojan, care ocupă în prezent funcţia de prim-vicepreşedinte, alături de democratul Vasile Blaga.

Astfel, potrivit surselor citate, printre variantele pe care negociatorii PD şi PLD le-ar putea lua în considerare este şi cea în care Stolojan să fie preşedinte executiv, iar Vasile Blaga şi Gheorghe Flutur să aibă amândoi funcţiile de prim-vicepreşedinţi.

Există însă şi ideea ca Vasile Blaga să fie sau unicul prim-vicepreşedinte sau să se desfiinţeze funcţia de prim-vicepreşedinte, iar Blaga să fie numit secretar general al noului PDL.

Videanu nu a fost inclus în formula iniţială de conducere a Partidului Democrat Liberal, conform anunţului făcut de preşedinţii PD şi PLD, ulterior apărând informaţii privind varianta în care el ar prelua funcţia de prim-vicepreşedinte într-o structură de conducere modificată a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici