VIDEO AUR expune corupţia din Parlament. George Simion: „Noi, AUR, nu suntem de vânzare”

  • Ciprian Stoica, deputat AUR, i-a înregistrat pe Cosmin Şandru, deputat PNL, şi pe Nicolae Bitea, directorul Societăţii de Transport Public Timişoara, când încercau să îl „mituiască” pentru a nu participa mâine la moţiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîţu.
  • Înregistrarea a fost publicată pe pagina de Youtube a lui George Simion.
4330 afișări
Imaginea articolului VIDEO AUR expune corupţia din Parlament. George Simion: „Noi, AUR, nu suntem de vânzare”

VIDEO AUR expune corupţia din Parlament. George Simion: „Noi, AUR, nu suntem de vânzare”

George Simion, unul dintre liderii AUR, a publicat, luni seara, pe contul său de YouTube, mai multe înregistrări care arată că PNL „ar fi încercat să mituiască parlamentarii” formaţiunii, oferindu-le diverse funcţii.

Conform înregistrărilor, Cosmin Şandru, parlamentar PNL, şi Nicolae Bitea, directorul Societăţii de Transport Public Timişoara (STPT), încearcă să îl convingă pe parlamentarul AUR Ciprian Titi Stoica să nu participe la votul din Parlamentul ce vizează moţiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîţu.

„Vreau să vă arăt vouă şi după aia arătăm publicului şi îi mulţumesc colegului nostru Ciprian Stoica că a fost inspirat şi i-a prins pe ăştia exact cum încercau să-l mituiască şi cum încercau să îl cumpere. Noi, parlamentarii AUR şi noi Alianţa pentru Unirea Românilor nu suntem de vânzare! Şi de asta noi o să facem publice aceste înregistrări”, a declarat George Simion.

În timpul şedinţei AUR, George Simion a deschis înregistrarea şi, cu telefonul în mână, a rostit câteva vorbe spuse de cei doi: „Zi cum negociem... Promovăm câţiva oameni unde vrei tu, unde spui tu, nu ştie nimeni, îi facem membri PNL de formă şi gata... Ne spui unde, instituţii deconcentrate, nimeni nu trebuie să ştie nimic”.

La sfârşitul filmuleţului publicat pe pagina sa de Youtube, George Simion îi mulţumeşte încă o dată colegului său Ciprian Stoica pentru că „a ştiut cum să-i prindă asupra faptului”, spunând că „mai departe am acţionat în instanţă, am trimis către parchetele abilitate pentru că asta e o faptă de mituire. I se oferea posturi pentru apropiaţii lui (Ciprian Soica n.r.) în deconcentrate ca să nu se prezinte mâine la moţiune”.

George Simion le-a transmis un mesaj: „Noi, AUR, nu suntem de vânzare şi tocmai de asta, această înregistrare, după ce a fost pusă pe masa procurorilor, la care ne aşteptăm să investigheze, această înregistrare o să ajungă şi pe masa presei şi către toţi românii”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici