VIDEO - Momentul în care Florin Iordache, înconjurat de opoziţie, nu pleacă din plenul Camerei Deputaţilor

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, cel care a prezidat şedinţa de miercuri de plen în care s-a cerut revocarea lui Liviu Dragnea, a închis şedinţa, deoarece grupurile nu au ajuns la un consens după consultări. Decizia a stârnit nemulţumirea opoziţiei, care s-a grupat lângă prezidiu,mai mulţi aleşi USR intrând live pe Facebook pentru a transmite „ostilităţile”.

4575 afișări
Imaginea articolului VIDEO - Momentul în care Florin Iordache, înconjurat de opoziţie, nu pleacă din plenul Camerei Deputaţilor

Se întâmplă acum! LIVE Florin Iordache, înconjurat de opoziţie, nu poate pleca din plen

"Stimaţi colegi, constat că nu au fost îndeplinite cerinţele impuse de regulament. Constant că nu a fost propus nimic şi în acest moment închid şedinţa. Vă mulţumesc mult", a spus Florin Iordache, în timp ce aleşii Opoziţiei reacţionau vehement împotriva deciziei.

Ulterior, parlamentarii Opoziţiei s-au strâns în jurul prezidiului reproşându-i acestuia că a refuzat să supună la vot propunerea PNL de a-l revoca pe Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Florin Iordache declarase că cererea este neregulamentară, în timp ce Opoziţia a invocat momentul revocarării Robertei Anastase, în 2012.

Şedinţa a fost întreruptă timp de 20 de minute, pentru consultări, dar grupurile nu au ajuns la nicio înţelegere, iar după ce au revenit în sală, Marilen Pirtea, de la PNL care deţine funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a supus la vot propunerile Opoziţiei, deşi nu prezida forul.

Mai mulţi parlamentari ai PNL şi USR sau fost live, la ora transmiterii ştirii, pe paginile personale de Facebook, în timp ce încearcau să îl convingă pe Florin Iordache, aflat la prezidiu, că a greşit închizând şedinţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici